Quantcast

Els cinc jugadors favorits a guanyar el Golden Boy

El trofeu Golden Boy acull la que és ja la seva catorzena entrega i ho fa amb Kylian Mbappé com a màxim favorit, a més dels candidats de la Lliga Santander Theo Hernández,
Ousmane Dembélé i l'espanyol de la Reial Societat Mikel Oyarzabal. Fins a un total de 24 jugadors aspiren a alçar-se amb un premi que l'any passat va guanyar Renato Sanches i que només dos espanyols han aconseguit aconseguir-ho: Cesc Fabregas el 2006 i Isco en 2012.

Què! Esports ha elaborat una petita llista amb els aspirants favorits. Aquests són:

Kylian Mbappé : El segon fitxatge més car de la història del futbol està en totes les travesses per guanyar el trofeu. La seva temporada al Mònaco l'ha catapultat a l'elit del futbol i és el motiu pel qual és el màxim favorit.

Marcus Rashford : El jove davanter del Manchester United porta dos anys molt bons a les ordres de José Mourinho, que ja el considera un fix a l'onze. És considerat un dels jugadors amb més projecció del futbol anglès.

Ousmane Dembélé : El francès, que ha fitxat pel Barça, va cridar l'atenció del club blaugrana i d'altres grans per la seva desimboltura i la seva qualitat amb tan sols 20 anys. Amb Thomas Tuchel al Dortmund ha donat l'empenta definitiva que li faltava.

Christian Pulisic : El substitut de Dembélé al Dortmund ja està bregat en mil batalles malgrat els seus 19 anys d'edat. A Alemanya ja consideren que pot ser una de les relevaciones de la temporada.

Gabriel Jesús : El davanter del Manchester City és un altre dels grans favorits a guanyar el trofeu. El seu sensacional paper en els Jocs de Rio i la seva consolidació definitiva amb magnificència en l'equip de Guardiola el fa ser un candidat seriós al Golden Boy.