Quantcast

MASTERCHEF celebrity arrenca una nova temporada entre fogons

MASTERCHEF Celebrity arrenca una nova temporada i repeteix ingredients: Programa per a tota la família, bon càsting i molt d'humor. Tot amanit amb un polsim de tensió per elaborar una gala molt saborosa.

El reality culinari ha apostat en aquesta nova edició per l'humor. Edu Soto, José Corbacho, Anabel Alonso, Pepón Nieto, Silvia Abril, Carlos Baute, Bibiana Fernández, Patricia Montero, Mariana Sant Josep, Saül Craviotto i Usun Yoon, seran els responsables d'elaborar els menús en aquest camí. El programa va arrencar amb una prova en exteriors on els concursants, sense la presència d'Edu Soto i Abril, es van enfrontar a una primera prova que deixaria a un d'ells a la cuneta.

GRÀCIES a tots per acompanyar-nos @MasterChef_es La setmana que ve més Saborrrrr & # 128.293; & # 128.105; & # 127.996; & # 8205; & # 127.859; & # 127.860; & # 128.104; & # 127.996; & # 8205; & # 127.859; #MCcelebrity pic.twitter.com/ YjJo5769kk

& mdash; Patricia Montero (@patrymontero) 19 setembre 2017

Els aspirants van haver de cuinar 3 plats. Corbacho i Betancurt van ser elogiats per la seva destresa, mentre que Anabel Alonso i Usun Yoon van ser durament represos per la seva falta d'ordre i disciplina.
El xef Jordi Cruz va ser especialment dur amb Anabel Alonso. " Tens un part que és meravellosa, fa molt temps que et veig en television i m'encanta la broma que portes però aquí, a 'MASTERCHEF', volem veure la teva broma, sí, però compte amb riure del meu ofici perquè jo no ric del teu ", li va advertir el cuiner.

Per la seva banda, Usun es va convertir en la primera expulsada del concurs. Creu, va tornar a acarnissar-:

" La teva gestió de tu mateixa és terrible, cal utilitzar el temps bé, amb la ment freda, confiar en un mateix i fer les coses amb criteri … tot t'espanta, tot et angoixa i això es reflecteix en la teva cuina ", va sentenciar Creu.

Demà estarà en # LamañanaTVE < a href = "https://twitter.com/usun_yoon"> @usun_yoon com primera expulsada de #MCcelebrity < / a> pic.twitter.com/GkNh05GHye

& mdash; El Matí (@LaMananaTVE) 19 setembre 2017

La primera prova va ser un caos: " Heu fet història, aquest ha estat l'estrena més desastrós de totes les edicions ", va afegir Pepe, un altre dels responsables del programa.