Quantcast

Les imatges més impactants del terratrèmol a Mèxic

Ciutat de Mèxic i Morelos són els dos grans colpejats d'aquest nou terratrèmol mortal que ha assolit una magnitud de 7,1 graus en l'escala de Richter.

Desenes d'edificis s'han desplomat i es tem que hi hagi nombroses persones sota la runa. Els equips de rescat treballen sense descans i arriben a demanar silenci per poder escoltar veus sota la runa.

Sense cap dubte, el col·legi Enrique Rébsamen, en la colònia Oriental Coapa, al sud de la Ciutat de Mèxic, s'ha convertit en un símbol d'aquesta tragèdia, ja que almenys 32 nens i 5 adults han perdut la vida amb la seva esfondrament. El treball en aquest centre s'ha convertit en una cosa prioritària i els “rescatadors” han demanat la col·laboració ciutadana perquè necessiten eines, insulina, oxigen o tovalloles entre altres coses.

En aquest tràgic escenari, el rescat de cada un dels nens que es recupera es converteix en una imatge de felicitat.

En aquest marc, fins i tot els missatges instantanis ajuden a la recuperació de persones. < / span>

Tot i que encara és aviat per fer balanç de danys, sí que s'ha comunicat oficialment l'esfondrament de 44 immobles, encara que també les esquerdes que amenacen estructures desperten preocupació. Entre elles, les de l'Estadi Azteca de Mèxic.

I mentre el país sencer es mobilitza per intentar recuperar el major nombre de vides en el menor temps possible, el Govern recorda algunes recomanacions de cara a una nova rèplica.