Quantcast

Així va ser l'espectacular estrena de GH 'Revolution'

Per fi va començar.

El programa més esperat de la televisió va arrencar la passada nit amb una gala en què, per primera vegada, la sortida de concursants va tenir més protagonisme que la incorporació dels mateixos al reality. La convivència a la casa de Guadalix va començar fa 48 hores, i la vetllada d'ahir va servir per conèixer qui es convertiran en concursants oficials del concurs de Telecinco.
La gala, conduïda per Jorge Javier Vázquez, va començar de manera espectacular. < / p>

" Ja som aquí, que ganes ", va comentar el presentador visiblement exultant.

Durant els primers compassos de GH18, el català va afirmar que les passades hores de convivència a Guadalix havien servit als organitzadors per seleccionar els 20 aspirants que es convertirien en concursants del programa de telerealitat.

" l'equip ja tenia la seva primera llista de participants però en aquestes primeres hores de convivència tot ha saltat pels aires ", va continuar el presentador.

Després del primer tall publicitari van començar les emocions fortes. Mentre els 100 aspirants esperaven, allò semblava un vagó de metro en hora punta, apinyats al saló de la casa, el 'Super' va parlar i va ordenar a Yangyang Huang perquè anés al confessionari. Per la seva banda, la resta d'aspirants va ser conduït a una nau de proves. La concursant, d'origen xinès i amb residència a Lanzarote, en tornar del confessionari a la sala, es va trobar que aquest estava buit. Segons després del desconcert inicial, Jorge Javier li va comunicar que era la primera concursant en ser seleccionada.

La resta d'aspirants, 99, esperaven a la nau de proves, una sala fosca plena de llums i amb diverses posicions . Allà va transcórrer gran part de la gala inaugural.

A través d'una pantalla gegant, Jorge Javier es va comunicar amb ells i amb l'ajuda d'una il·luminació espectacular, van ser desvetllant, una a una, les noves incorporacions. Cada un dels 20 elegits va tenir el seu moment de glòria, Hugo i Míriam, dos esportistes molt competitius, van ser il·luminats pels focus i mestre de cerimònies els va comunicar el repte que haurien de superar si volien convertir-se en concursants: Trobar l'ampolla del tresor.

Míriam va ser l'afortunada. Va trobar l'ampolla a la piscina de la llar i va passar, així, a convertir-se en una nova concursant del programa. Però no és or tot el que lluu. La concursant va haver de triar si entrar sola o acompanyada d'Hugo per participar com si fossin un únic concursant. Després d'uns segons de dubte, Hugo va passar a ser nou concursant.

" No ho vull deixar fora, em sap súper malament " va afirmar l'esportista. Dos més a la palestra!

Miriam tria que el seu destí i el d'Hugo estiguin units a partir d'ara. Estan dins! # Gala1GH pic.twitter.com/ zDYXzqjw2c

& mdash; Gran Germà (@ghoficial) 19 setembre 2017

18 aspirants es van convertir en concursants oficials i es disputaven dues places més. Vázquez va avançar que una d'aquestes places la s'adjudicaria els espectadors i la penúltima quedaria en mans dels aspirants. Però no hi va haver consens entre els concurasantes i la responsabilitat d'elegir els dos últims concursant recaurà únicament en els televidents. El proper dijous, els espectadors seran els encarregats de seleccionar els dos últims habitants de Guadalix de la Serra a través de les votacions de l'APP de GH 18 que ha habilitat Telecinco.

< p> Els 82 aspirants que s'han quedat sense plaça en la primera gala de GH 18 tornaran a plató amb les seves maletes per conèixer la decisió de l'audiència en directe.

Telecinco prepara una revolució.

' vosaltres teniu l'oportunitat de votar a dues persones perquè entrin al dijous! & # 128.079; & # 128.079; # Gala1GH pic.twitter.com/ Khss3bGpnO

& mdash; Gran Germà (@ghoficial) 19 setembre 2017