Quantcast

Alt Urgell, 20 de setembre 2017: EN MARXA L'ENQUESTA SOBRE LA FESTA MAJOR

Els urgellencs i urgellenques ja poden respondre una enquesta on line per valorar la Festa Major 2017. Alhora, també poden fer arribar suggeriments i propostes de millora de cara a la programació de l'any vinent a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell. Des de l'equip de govern han indicat que d'aquesta manera volen potenciar la participació dels veïns i han assegurat que les respostes que reben cada any les tenen en compte a l'hora de programar les activitats.

A més d'aquesta enquesta adreçada al públic en general , també s'han elaborat un parell d'enquestes més dirigides, una als membres del Consell Municipal d'Infants i l'altra, als membres del Consell Municipal d'Adolescents. Al document hi ha preguntes sobre la valoració general de la festa, la valoració de les activitats que es duen a terme en els diferents espais de la ciutat i la valoració de les propostes musicals com el SeuTrònic i el SeuFolk. A més, també es demana per les activitats esportives i les culturals o la publicitat i la difusió que es fa de la pròpia festa.