Quantcast

Els Pallars, 20 de setembre 2017: UNA SETMANA SENSE COTXES

Les escoles del Tremp s’han sumat, un any més, a la setmana de la sostenibilitat. Durant tota la setmana els nens i nenes es desplacen als seus respectius centres a peu o amb algun vehicle no motoritzat.

La iniciativa va iniciar l’any passat com a prova pilot. Els pares i mares han tornat a rebre amb molt bons ulls aquest tipus d’iniciatives, ja que consciència als infants, i per als pares i mares, la disminució de vehicles motoritzats els suposa més seguretat a l’hora de fer els desplaçaments amb els escolars.

Durant la setmana els nens i nens estan duen a terme activitats dins de l’aula per donar reforç a la setmana sostenible, des del comitè de sostenibilitats de les escoles s’ha penjat cartells a les portes dels centres per informar de la iniciativa i motivar a les famílies a seguir, més enllà de la setmana, a desplaçar-se sense fer ús del cotxe.

Els centres s’estan plantejant aplicar la iniciativa durant tot l’any.

Parlen al vídeo: FLORS MORENO, DOCENT CENTRE MARIA IMMACULADA TREMP – ARNAU MIRANDA, ALUMNE CENTRE MARIA IMMACULADA TREMP – ABRIL AYALA, ALUMNA CENTRE MARIA IMMACULADA TREMP