Quantcast

Un avió aterra d'emergència a l'aeroport de Saragossa per unes maletes sospitoses

Les alertes van saltar minuts abans de les 21.00 hores a l'aeroport de Saragossa. En aquest moment, la tripulació d'un vol que cobria la ruta entre Lisboa i Bucarest demanava autorització per aterrar d'emergència a l'aeròdrom de la capital aragonesa.

Els pilots van comunicar que s'havien detectat dos maletes a la bodega de l'aeronau que no corresponien amb els passatgers que estaven a bord. Es va confirmar que l'equipatge corresponia a dues dones que mai van prendre el vol a la capital de Portugal. Tal com marca el protocol de seguretat, un avió no pot volar amb equipatge que passatgers que no hagin embarcat. El que no s'explica és com va poder enlairar l'aparell.

Segons El Heraldo , l us passatgers van haver de baixar a terra mentre efectius de la Guàrdia Civil ajudaven els pilots a revisar les dues maletes sospitoses . Van intervenir fins i tot efectius dels Tedax, experts en desactivar explosius, davant el risc que els equipatges portessin algun tipus de bomba.

Un cop comprovada que era una falsa alarma i que no hi havia risc, el passatge va tornar a pujar a l'avió i l'aparell es va enlairar dues hores i mitja després.