Quantcast

Desenes de morts a Mèxic després d'un fort terratrèmol de 7,1 graus que ha enfonsat edificis

Un sisme de magnitud 7,1 va sacsejar Mèxic aquest dimarts, segons el Servei Geològic dels Estats Units, deixant desenes de morts.

Prelim M7.1 earthquake Pobla regió, Mèxic Set-19 18:14 UTC, updates https://t.co/tCNdYIRPAl

USGS Big Quakes (@USGSBigQuakes) 19 setembre 2017

El terratrèmol es va produir a 51 quilòmetres de profunditat a la zona central de Mèxic. I l president Enrique Peña Nieto va informar que 27 estructures i edificis van col·lapsar a la Ciutat de Mèxic pel sisme d'aquest dimarts.

a 32 anys del terratrèmol ara sí va tremolar a la CDMX no és simulacre # TerremotoMexico #Mexico pic.twitter.com/KIOlB15KI3

& mdash; Carlos Sanchez Nieto (@csancheznieto) 19 setembre 2017

El balanç és provisional perquè molts edificis s'han ensorrat.

Fort tremolor avui a Mèxic pic.twitter.com/Zz88SIHkXb

& mdash; #MaduroHDP (@Resistencia_DG) 19 setembre 2017

En l'estat de Morelos es han confirmat 42 morts, mentre que el governador de Ciutat de Mèxic Alfredo del Mall afirma que el tremolor ha deixat almenys 12 morts després de l'ensorrament d'una escola, entre d'altres immobles. Almenys 13 morts és el balanç provisional de víctimes en Pobla. Segons l'agència Reuters hi ha un nombre desconegut de persones atrapades.

Per poc i cau aquest edifici en #Mexico terratrèmol 7.1 amb epicentre a 150 kms al sud de la capital pic.twitter.com/HksiZUQwnu

& mdash; Gino (@Meteorolar) 19 setembre 2017

< / p>

Aquest fort sisme ocorre el 19 de setembre, 32 anys després del devastador tremolor de 1985 que va deixar gran destrucció i milers de morts al país. Per commemorar aquest terratrèmol la ciutat s'havia preparat des de molt d'hora per un mega simulacre que es va dur a terme amb la participació de milions de citadinos.

A més, el 7 de setembre Mèxic es va sacsejar amb un potent terratrèmol de magnitud 8,1 que va deixar 96 morts.