Quantcast

Martí i Costa acorden una visita oficial a Lisboa durant els propers mesos

El cap de Govern, Toni Martí, realitzarà una visita oficial a Lisboa durant els propers mesos per reforçar els vincles econòmics i socials amb Portugal, tal com ha acordat durant la reunió mantinguda aquest dimarts a la seu de les Nacions Unides amb el primer ministre portuguès, António Costa.

La trobada servirà per reforçar els llaços econòmics i socials entre els dos països, pocs mesos després de l'entrada en vigor del conveni de doble imposició entre ambdós països. Precisament, la reunió d'ambdós mandataris anirà precedida -poques setmanes abans- de la missió econòmica de l'empresariat andorrà a la capital portuguesa.

El cap de Govern i el primer ministre han coincidit en valorar molt positivament la visita del President de la República portuguesa, Marcelo Rebelo de Sousa, a Andorra coincidint amb el Dia de Meritxell. En aquest sentit, Martí considera que cal seguir omplint de contingut la relació privilegiada que Andorra té amb Portugal, una relació que també és important en el marc de les negociacions d'Andorra amb la Unió Europea per assolir un acord d'associació.

Així mateix, la candidatura andorrana a acollir la Cimera Iberoamericana el 2020, candidatura que compta amb el suport explícit de Portugal, també ha centrat part de la reunió.