Quantcast

Què! Motor: El GP de Singapur, en 2 minuts

Lewis Hamilton ha tornat a donar un cop sobre el tauler del Mundial de Fórmula 1, i pot ser que aquesta sigui gairebé definitiu. El pilot anglès ha vençut de forma aclaparadora al circuit de Marina Bay, en una de les carreres més estranyes i intenses del calendari. Després que, a la primera volta, els dos pilots de Ferrari, Sebastian Vettel i Kimi Raikkonen abandonessin després d'un xoc al primer revolt amb Max Verstappen, el britànic el va tenir senzill per avantatjar a l'alemany en 28 punts en el calendari general del Mundial .

Vettel: Sens dubte l'alemany va ser el gran perdedor de la cursa de Singapur. Es va veure involucrat en l'incident que van protagonitzar Raikkonen i Verstappen, i es va veure obligat a abandonar després de veure danyat l'aleró davanter del seu monoplaça, trencat posteriorment per xocar contra el mur. A la general es troba a 28 punts de Hamilton i perd una gran oportunitat de recuperar el liderat del mundial en un traçat que era favorable a les característiques del Ferrari.

Alonso: El asturià segueix sense tenir sort. Nou abandonament en una carrera en què podia haver sumat punts i es va veure perjudicat per l'incident protagonitzat a la sortida entre els dos Ferrari i l'holandès de Red Bull. El seu monoplaça va dir prou a les vuit voltes de carrera ja que li van comunicar que havien perdut la telemetria del cotxe, danyat pels cops produïts en aquest infortuni.

Sainz: Exceptuant a Hamilton ja Vettel pel seu accident, Carlos va ser l'altre gran triomfador de la cursa a Marina Bay. El madrileny va obtenir una meritòria quarta posició amb la qual obté el seu millor resultat des que debutés a la Fórmula 1. D'aquesta manera, Sainz celebra el seu recent fitxatge per l'equip Renault i acaba un cap de setmana per al record.