Quantcast

Viatge de Luxe a Eivissa

Eivissa és coneguda com la destinació de vacances de tota celebritie i persona amb alts recursos econòmics, ja que gran part dels hotels i viles que componen l'illa són luxosos. A més, els restaurants ofereixen gourmets exquisits a l'abast d'uns pocs i l'oci eivissenc rau en el descans en spas i piscines termals amb massatges orientals i festes nocturnes a discoteques i platges, on una entrada o una copa no serà igual o inferior a 15 euros.

< strong> Hotels, restaurants i cotxes

Les suites i habitacions que componen els hotels són espais de luxe tipus loft amb vistes al mar, jardins ia la piscina , un lloc que assegura el descans dels hostes amb hamaques, llits balinesos i fins safates amb fruita i canapès . Aquests hotels també disposen de spa, en el qual accentuar la relaxació dels clients, casino i fins a espais per a compres on es pot adquirir roba d'última moda de grans dissenyadors.

Pel que fa a restaurants, aquests ofereixen tot tipus de plats exquisits que fan del menjar tot un gourmet. Ostres, xampany, fonts de xocolata, talls de pernil ibèric, etc.

D'altra banda, en ser una illa, sinó només es pretén descansar a l'hotel, és molt recomanable llogar un cotxe amb el qual recórrer pobles, platges, cales i miradors. Per a tot aquell que no pensi escatimar en despeses, Eivissa VIP Experience és l'empresa de lloguer de cotxes de luxe a Eivissa ideal.

Eivissa sense luxes

malgrat el altament car que poden arribar a ser unes vacances a Eivissa, aquesta destinació es compon d'uns paisatges mereixedors de visitar per molt pocs diners. Per exemple, gairebé totes les platges d'Eivissa són un veritable paradís en què contemplar capvespres doncs l'illa és coneguda per tenir les postes de sol més boniques de la Mediterrània.

D'altra banda, els mercats artesanals, on es poden adquirir joies, roba i pastissos exòtics, són una altra de les cites imprescindibles per a tot el que viatge a Eivissa si disposar d'alts recursos. La multiculturalitat es pot veure en els mercats de Les Dàlies, Es Canar o ses Figueretes , entre molts altres.

Una mica més allunyat de la costa es troba Sant Agnès de Corona, un petit municipi que ha guanyat molta fama pel fet que ofereix espectaculars fotografies dels camps coberts pel color dels ametllers en flor, sobretot en època primaveral.

per últim, encara que és possible gaudir d'altres tants plans econòmics, fer una ruta eqüestre per l'illa és una experiència inoblidable . La ruta permet anar fent parades a picnics i en pobles i cales que permeten gaudir de vistes inoblidables. A més, i r en vaixell per gaudir de les aigües de l'illa o fer busseig també és possible.