Quantcast

Aquesta nit arrenca la nova edició de MASTERCHEF Celebrity amb 12 famosos a les cuines

La primera edició de 'MASTERCHEF Celebrity' va suposar un gran èxit, convertint-se en la temporada de més audiència de MASTERCHEF fins a la data, amb un 28,2% d'audiència i més de 4,6 milions de persones seguint el moment en que Miquel Àngel Muñoz s'alçava amb el trofeu. Ara, Bibiana Fernández, Carlos Baute, Silvia Abril, Pepón Nieto, Anabel Alonso, José Corbacho, Marina San José, Edu Soto, Usun Yoon, Juan Betancourt, Patricia Montero i Saül Craviotto seran els aspirants que rebrà Eva González a les cuines. < / span>

es sotmetran a les valoracions de Pepe Rodríguez Rey, Samantha Vallejo-Nágera i Jordi Cruz i mostraran com es desenvolupen quan se'ls treu fora de la seva zona de confort. Mai s'han enfrontat a res semblant. Patiran nervis i frecs, arribaran a plorar desconsoladament. Mostraran com són: a les cuines de MASTERCHEF no es pot fingir.

Però aquesta segona edició de 'MASTERCHEF Celebrity' es caracteritzarà sobretot pels bons moments i les rialles dels participants, els comentaris en els cuinats o les reaccions en els tasts. Malgrat les tensions, ensenyaran el seu costat més gamberro i còmic.

Alguns aspirants ja havien viscut de prop l'experiència de participar a 'MASTERCHEF'. Anabel Alonso Silvia Abril, Edu Soto i José Corbacho van assistir com a convidats, però ara viuran l'experiència des de l'altre costat. Per molt que intentin seduir el jurat amb les seves bromes, no rebran cap tracte de favor; molts han cridat a algun dels millors xefs del nostre país per preparar-se per l'experiència.

cuinaran plats de tota mena, descobriran nous ingredients que mai abans havien provat, posaran en pràctica tècniques desconegudes per ells i cuinaran amb aliments que mai inclourien en les seves dietes. Al llarg dels programes, reproduiran receptes d'estrelles Michelin, elaboraran plats internacionals, faran servir caps d'animals i afegiran insectes a les seves elaboracions. Fins prendran prestades les cuines del Celler de Can Roca, restaurant amb tres estrelles Michelin i reconegut en dues ocasions com el millor restaurant del món.

Han de deixar-se la pell per obtenir els avantatges i recompenses que donarà el jurat a els millors, perquè tota ajuda pot ser imprescindible per a romandre. Estaran en joc cada setmana els 4.000 euros per a una ONG, que rebrà el millor d'una de les proves.

El guanyador d'aquesta edició passarà a formar part, juntament amb Miguel Ángel Muñoz, del firmament de 'MASTERCHEF Celebrity '. A més del trofeu del talent culinari, rebrà 75.000 euros en metàl·lic que destinarà a una ONG i un curs de cuina creativa, impartida per la prestigiosa Facultat de Ciències Gastronòmiques Basque Culinary Center, al qual assistirà al costat del primer finalista.

Els aspirants no somien amb guanyar una estrella Michelin, però després de passar per MASTERCHEF Celebrity podran presumir d'haver cuinat per a algunes de les estrelles del panorama nacional i internacional. Irrompran en un assaig d'Alejandro Sanz i cuinaran per Alaska, Mario Vaquerizo, Pablo Carbonell, Francis Lorenzo, Lolita i Gisela Pulido (decacampeona mundial de KiteSurf). Fins s'enfrontaran als paladars més exigents: els nadons.

Per a superar la pressió de les proves, aprendran de la mà dels millors xefs nacionals. Martín Berasategui (vuit estrelles Michelin), Pedro Subijana (tres estrelles Michelin), Quique Dacosta (tres estrelles Michelin), Joan Roca (tres estrelles Michelin), Maria Mart (dues estrelles Michelin), Toño Pérez (dues estrelles Michelin), María José San Román (una estrella Michelin) i una llarga llista d'estrelles Michelin posaran tots els seus coneixements al servei dels aspirants.

Miguel Ángel Muñoz, Cayetana Guillén Cuervo (guanyador i finalista de MASTERCHEF Celebrity 1) i els seus companys Virginia Troconis i Manuel Díaz 'El Cordobés' seran alguns dels convidats que intentaran ajudar-los. Tot consell és benvingut, especialment de participants d'altres edicions, com Jorge (guanyador de MASTERCHEF 5), Miri, Nathan, Odkhuu i algun aspirant més de l'última edició de MASTERCHEF; els petits de Jefferson i Covadonga (aspirants de MASTERCHEF Junior); o el guanyador de MASTERCHEF 3, Carlos Maldonado.