Quantcast

Tarotista s'enfada amb una espectadora i li vaticina un càncer

David Trivin, un famós tarotista de la televisió s'ha convertit, durant el cap de setmana, al centre de les ires dels usuaris de les xarxes socials.

Trivin, que col·labora amb diversos programes televisius a Espanya, després d'una discussió amb una espectadora, va vaticinar a aquesta que patiria un càncer i va vaticinar que la dona plorarà “moltes llàgrimes al peu del llit d'un hospital”.

Tot va començar com solen començar aquests casos: amb una trucada.

Trivin, durant l'emissió del seu programa, va rebre la trucada d'una dona de 39 anys, soltera i de signe Bessons , que va preguntar al vident sobre la possibilitat de ser mare.

Trivin es va posar fil a l'agulla i va tirar les cartes sobre la taula. El clarivident va assegurar a l'espectadora que seria mare a “poc temps“.

Et diuen que sí amb seguretat. És un embaràs com amb tractament o com que hagis de controlar-te bastant “, li va vaticinar Trivin a la dona.

Tens l'as de bastos amb el dos d'ors, que per a mi això és embaràs i naixement, recolzat per l'as d'espases que dóna confiança i seguretat, i no trigaràs molt de temps, eh?“. Es va reafirmar en les seves paraules.

Després de l'auguri, la dona li va preguntar al fururòleg si el programa era en directe. Aquest li va contestar que sí.

“Ets un mentider”, li va dir la dona.

Triviño va tractar de guanyar temps preguntat, què?, què diu?, mentre preparava una nova tirada de cartes.

Et marca un embaràs. et diu que sí et pots quedar embarassada. Però també et diuen les cartes, amiga meva, i obre molt bé els ulls, que patiràs un càncer“. I va acabar la següent frase lapidària: “Ploraràs moltes llàgrimes al peu del llit d'un hospital“.