Quantcast

Gran Hermano 'Revolutions' presenta les seves cartes

Ahir dilluns, la casa més famosa de la televisió, amb permís de la de 'la praderia', va obrir les portes i va descobrir, al gran públic, aquest eclético ecosistema del que es nodreix el reality.

a 'Arriba la revolució', un previ emès per la cadena de Mediaset, es van presentar els 100 candidats que volen el seu llit al xalet de Guadalix. D'aquests 100 espècimens, tan sols 16 ocupessin un lloc.

Telecinco ha concedit a l'audiència la possibilitat de triar a un dels concursants, un altre l'elegiran els propis participants i per a la resta d'habitants es realitzarà un càsting.

En referència a aquests 100 aspirants a la glòria efímera, Gran Hermano 'Revolution' presenta el retrobament d'una mare i el seu fill, enfrontats des de fa temps per l'exnòvia del nen, que com no, també participarà en el càsting. El morbo està servit.

Una altra parella, formada per Carolina i Antonio, es va presentar al programa per separat i, de ¿causalitat ?, s'han retrobat a la casa. Més llenya al foc.

Per si això fos poc, Dos veïns i exnòvios s'han reunit al reality show després que ell la deixés a ella per marxar amb una altra.

La jove, però, segueix enamorada fins al coll del noi, com afirma Vanitatis.

La comunitat LGTBI també comptarà amb els seus representants.

El 'zoo de vidre' compta amb dos travestis i diversos joves que han declarat en el càsting sentir-se atrets per persones del seu mateix sexe.

És el cas d'Isaac Muñoz, un jove gitano que aspira a quedar-se al concurs, que ha confessat durant la seva càsting i prova de càmera ser obertament homosexual.