Quantcast

El Centre cultural i de congressos lauredià celebra els 25 anys amb dansa sobre la seva façana

La façana del Centre cultural i de congressos de Sant Julià de Lòria ha estat l'escenari aquest dilluns a la nit de l'espectacle de dansa vertical 'Aquells'. L'actuació ha servit per celebrar els 25 anys del centre i alhora s'emmarca en la temporada de l'Escena Nacional d'Andorra (ENA) i de la 15 edició de la Vila medieval de Sant Julià, que s'inicia aquest divendres. A l'acte hi han assistit unes 200 persones, entre els quals el ministre de Salut, Carles Álvarez, el cònsol menor, Julià Call, i diversos consellers lauredians.

La proposta ha anat dirigida de la mà de Sheila Ferrer i els ballarins que hi han participat han estat Olga da Cunha, Desirée Abarca, Jaume Torra i Pere Vilarrubla. L'ENA feia temps que treballava en la reposició d'aquest espectacle, que va formar part de la Temporada 2016 i va gaudir de gran èxit per l'espectacularitat del joc amb la gravetat i l'espai vertical.

Els ballarins han volgut transmetre al públic una reflexió sobre l'essència de les persones a rtime de músiques de diferents èpoques. Els requisits tècnics de l'actuació dificulten que es pugui realitzar en qualsevol espai, però la façana del Centre cultural i de congressos lauredià reuneix les condicions adequades per desenvolupar-hi una dansa vertical.