Quantcast

Operació contra la gestió d'aigua a Girona durant l'etapa com a alcalde de Puigdemont

La Guàrdia Civil ha registrat a primera hora del matí la seu d'Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter (AGISSA), companyia municipal d'aigües i clavegueram de Girona, en una operació relacionada amb la malversació de fons públics de l'ajuntament gironí en l'etapa en què era alcalde Carles Puigdemont.

Els 15 registres s'estan duent a terme a la ciutat de Girona, Fornells de la Selva, Bescanó i Navata (Girona), en el marc de l'operació denominada com 'Aquarium'.

Els registres formen part del cas 3%, que indaga el presumpte pagament de comissions d'empreses adjudicatàries a Convergència Democràtica de Catalunya a canvi de l'adjudicació d'obra pública.

La denúncia, liderada pel regidor Lluc Salellas, planteja que en els últims anys s'hauria redirigit recursos públics en benefici privat. Un informe de l'Agència Tributària cita compres de centenars d'ampolles de vi, pernils o abonaments en supermercats.