Quantcast

Els Pallars, 19 de setembre 2017: VICTOR SANS I IGNASI ARTIGAS GUANYADORS DEL 8E RALLY

El congost de Terradets ha acollit aquest cap de setmana la 8a edició del Rally 12h d’Escalada Terradets/International Climbing Marathon. Per l’organització, la prova d’enguany ha estat molt emocionant i diferent.

Les cordades guanyadores d’aquest any, han estat els lleidatans Victor Sans i Ignasi Artigas, a tan sols a 4 punts i 10 metres més escalats que la parella mixta de francesos formada per Camille Marto i Sylvain Thiavaud. La tercera posició se la va endur també una cordada mixta, formada per Fanny Barreda i Dani Celma, l’equip de la botiga Evasió Montanya de Benicasin.

És el primer cop que les cordades mixtes s’enduen les primeres posicions del Rally Terradets, sobrepassant les cordades masculines.

En aquesta última edició el nombre de cordades franceses ha augmentat.

Les convidades d’aquest any han estat la cordada croata femenina composta per Inga Patarcic i Suncica Hrascanec guanyadores del 'Speed Climbing' de l’International Climbers Meeting de Paklenica de Croàcia.

Les croates van quedar en la 13ª posició de la classificació general, gràcies a les 4 vies fins a la Falsa Feixa de la paret de Bagasses.

Des de l’organització s’ha destacat el bon ambient que s’ha vist tot el cap de setmana i caracteritza aquest tipus d’esdeveniments.

Parlen al vídeo: RAFA VADILLO, ORGANITZACIÓ RALLY ESCALADA TERRADETS