Quantcast

Vetusta Morla traurà nou disc el proper 10 de novembre

Vetusta Morla publicarà el proper 10 nov el seu quart àlbum d'estudi titulat Mateix lloc, diferent lloc .

"El disc és un emocionant i necessari trajecte que ha portat a Vetusta Morla des del seu local d'assaig de Madrid fins als mítics Hansa Studios de Berlín " , diuen des de la seva agència de comunicació. Mateix lloc, diferent lloc ha travessat un procés de creació peculiar que ha passat per la capital espanyola, Alemanya -en els recòndits Tarbox Road Studios en Cassadaga o els ja esmentats Hansa Studios – i Estats Units -en el llegendari Sterling Sound de Nova York -.

Mateix lloc, diferent lloc < / i> comptarà amb la col·laboració de diversos artistes i productors de reconegut prestigi com Campi Campón, Dave Fridmann o Greg Calbi, artífexs d'alguns dels discos més icònics de les últimes quatre dècades .

el nou treball de la banda de rock estarà disponible en format digital per a tothom. Alhora s'editarà a Espanya en CD i Vinil , mentre que a Mèxic i Colòmbia es publicarà en un CD que també arribarà a l'Argentina unes setmanes després.

A més, el grup també ha revelat el setlist inclòs al disc. Aquestes són les cançons que formaran Mateix lloc, diferent lloc : Deséame Sort, El Discurs del Rei, Palmeres a La Manxa, Consell de Savis, 23 de juny, Guerra Civil, T'ho Dic a Tu, Punt sense Retorn, La Vella Escola, Mateix lloc i Diferent lloc