Quantcast

AM.- L'espai arrenca una nova temporada d'activitats amb mig miler d'inscripcions en el primer trimestre

L’espai de la Fundació Crèdit Andorrà ha donat aquest dilluns el tret de sortida a una nova temporada d’activitat per a la gent gran. El responsable de L’espai, Joan Casas, destaca que estan molt satisfets de la bona rebuda que han tingut, novament, les diferents propostes que s’han programat i posa en relleu que des d’aquest mes de setembre i fins al desembre s’espera la participació d’unes 500 persones.

D’aquesta manera, Casas ha destacat que el volum de places cobertes a les diferents activitats és força elevat si bé per a algunes encara queda algun lloc lliure. Durant la setmana arriben a passar per L’espai unes 200 persones, segons destaca Casas, afegint que l’any passat al llarg de tota la temporada van prendre part en les diferents activitats més de 1.200 persones.

Entre les propostes que conformen la nova temporada hi ha els habituals cursos sobre informàtica, xerrades, classes d'anglès, català o francès, teatre i sortides. Entre les novetats, el taller d'estimulació de la memòria a través de la informàtica que arrenca aquest dimecres i sortides als museus del país. Tot i aquestes dues noves propostes, el responsable de L’espai posa en relleu que en els tallers que són habituals, com els de noves tecnologies, hi ha novetats ja que “sempre hi ha coses a aprendre”.

Casas ha destacat el dinamisme de les persones que assisteixen a les diferents propostes de L’espai, pensades per a majors de 60 anys: són “súper actives”, diu, afegint que tenen “moltes ganes de fer coses”. Conclou que l’objectiu és que “puguin passar una bona estona” aprenent coses noves i estimulant el seu cervell a través de l’aprenentatge de coses noves.