Quantcast

Aquests són els primers vols que Ryanair va cancel·lar aquesta setmana

Ryanair ha anunciat que cancel·larà una mitjana d'entre 40 i 50 vols diaris durant les pròximes sis setmanes. A través d'un comunicat, l'empresa ha confirmat que aquesta decisió, que té com a objectiu millorar la puntualitat, oscil·larà entre els 1.600 i 2.100 vols, fet que suposa menys del 2% del seu programa de vol.

per aquest dilluns 18 de setembre, hi ha cinc vols cancel·lats des de Barcelona (dos a Porto, Dublín, Londres i Milan) i quatre des de Madrid (Milan, Birmingham, Paris i Tolosa). A més, hi ha altres deu cancel·lacions de vols que aterren a Madrid, Barcelona o Eivissa. VEURE TOTS

Per al dimarts 19, no s'enlairaran cinc des de Barcelona (dos a Fes, Paris, Turin i Mahon), altres des de Madrid (Londres, Brussel·les i Santiago de Compostel·la), un altre des Santiago Madrid, un altre des de Mahon a Barcelona i un altre de Sevilla a Bolonya. VEURE TOTS < / p>

Finalemente, per al dimecres 20, entre els 53 vols cancel·lats, hi ha quatre des de Barcelona (Brussel·les, Venècia, Vigo i Eivissa), tres des de Madrid (Londres, Birmingham i Tolosa) i un altre d'Eivissa a Barcelona. VEURE TOTS < / p>

Què fer davant aquestes cancel·lacions?