Quantcast

Què lleig. Cancel·len un concurs de bellesa per la poca qualitat dels seus participants

La regió de Tabasco (Mèxic) va voler buscar el més bell dels seus conciutadans i, per això, va organitzar el certamen de Mr. Model Tabasco 2017.

El concurs, que al principi es va concebre com una festa regional, es va convertir en una de les més àrdues polèmiques que s'han viscut a Tabasco.

Per començar, malgrat tota la publicitat que es va fer de la competició, tan sols es van inscriure 6 persones, 6 homes disposats a alçar-se amb el títol d'home més maco de Tabasco, tal com informen des d'Excelsior.

La polèmica va sobrevenir quan els organitzadors van decidir que cap d'ells reunia les característiques que des de l'organització es requerien.

«L'organització Nacional de Mr Model Mèxic lamenta informar que l'esdeveniment Mr Model Tabasco 2017 ha estat cancel·lat fins a nou avís a causa de no complir els requeriments físics establerts per a l'organització«.

Aquestes clàusules estipulaven, únicament, que els concursants havien arribar a l'1,78 metres d'altura, ser solters i sense fills, tenir un cos atlètic i no ser 'strippers'; condicions que complien dels sis valents.