Quantcast

El misteri de la jove que va aparèixer morta al congelador d'un hotel de Chicago

Kenneka Jenkins, una jove afroamericana de 19 anys, va ser trobada morta, el passat 9 de setembre, a l'interior d'un congelador del Crown Plaza Chicago O'Hare, un hotel de 'la ciutat del vent'.

La Policia de Rosemont (Illinois, Estats Units), ha difós les imatges de les càmeres de seguretat de l'hotel, però segons informa la CNN, aquestes no han fet més que augmentar els dubtes sobre les causes de la seva mort.

A les imatges es pot apreciar a la jove, hores abans de mor, la nit de la seva mort.

Al principi, Jenkins es troba acompanyada d'un grup d'amics mentre passegen pels passadissos del recinte, però el misteri comença hores més tard.

A l'estona d'haver estat registrada, la morta torna a aparèixer en els enregistraments de seguretat, aquest cop sola i trontollant. L'adolescent, que, amb prou feines, es manté en peu, passeja per una zona d'accés restringit de l'hotel.

Testimonis d'afins a la seva família asseguren que la jove es va haver de perdre per les instal·lacions del complex i va a parar a l'àrea de cuines, on va començar a obrir portes aleatòriament buscant una sortida. Una d'elles, donava al congelador. Les primeres hipòtesis apunten que la jove es va ficar en ell.

La polèmica està servida. Les imatges, en cap moment, mostren a Jenkins entrant al congelador. Tampoc està clar qui va descobrir el cadàver, però sobretot, si la jove va morir a l'interior de la nevera i qui va encendre un congelador que no estava operatiu.

De moment, els familiars de Kenneka estan pendents dels resultats que llanci l'autòpsia, per poder desenredar aquest misteri.