Quantcast

Detingut per agredir la parella en un restaurant d'Escaldes-Engordany

Un home no resident de 43 anys va ser detingut dissabte passat a mitjanit i acusat de violència en l'àmbit domèstic, per agredir la seva parella en un restaurant d'Escaldes-Engordany. A més, dijous 14, cap a dos quarts de nou del matí, un home no resident de 41 anys va ser detingut a la frontera hispano-andorrana del riu Runer quan volia entrar al país en un turisme particular, per possessió de 0,8 grams de cocaïna, 2,7 grams d'haixix i una cigarreta confeccionada amb haixix.

A més, entre dissabte i diumenge, altres cinc homes d'entre 22 i 34 anys van ser detinguts per donar positiu d'alcohol o d'estupefaents mentre conduïen. Els conductors presentaven taxes entre 0,92 i 1,40 g/l, i en el cas d'aquest darrer, un home no resident de 24 anys, també va donar positiu per estupefaents en un control rutinari.