Quantcast

El Govern i la Fundació Crèdit Andorrà ofereixen el tercer concert familiar del projecte educatiu

El Govern i la Fundació Crèdit Andorrà, patrons de la Fundació ONCA, continuen amb el projecte educatiu que té com a objectiu formar els més petits en el món musical i fer viure la música en família. El 30 de setembre, a les 17 hores, a la sala Prat del Roure d’Escaldes-Engordany, serà el torn de la tercera proposta de la temporada, amb 'Tot bufant' de Pep Gol, que per segon any consecutiu hi participa amb un dels seus espectacles.

En aquesta ocasió, també actuarà Pep Pascual, reconegut músic, compositor i inventor d’instruments conegut per les seves col·laboracions amb diverses companyies, on crea les bandes sonores dels espectacles. Pascual és conegut també per les seves actuacions en directe com amb l’espectacle de circ Rhüm, que ja s’ha pogut veure a la temporada de teatre d’Andorra la Vella.

Segons Pep Gol, 'Tot bufant' és un espectacle dedicat als instruments de vent en el sentit més ampli de la paraula; és a dir, tot allò que es pot fer sonar gràcies al vent. «Comprovarem –explica– com es pot afinar un orgue d’ampolles, veurem com una mànega es pot convertir en una trompeta, sentirem el duo de cargols de mar i el de clarinet i regadora, descobrirem que les canyes de bambú són instruments musicals, veurem com el saxo i la trompeta parlen, riuen, ploren, discuteixen, criden i es barallen, com es pot formar una orquestra amb joguines… entre altres sorpreses”.

L’espectacle, d’una durada de cinquanta-cinc minuts, és totalment participatiu i està recomanat per a infants a partir de 5 anys. El dia 18 de setembre es posen a la venda les entrades del tercer espectacle a www.onca.ad, a 3 euros per localitat (venda anticipada) i 5 euros per localitat (dia del concert).