Quantcast

La Guàrdia Civil intervé nou material electoral per a l'1-O

La Guàrdia Civil ha intervingut en les últimes hores en una nau industrial de Sabadell nombrós material electoral sobre el referèndum independentista de Catalunya, suspès pel Tribunal Constitucional. Es tracta d'uns 100.000 díptics que promocionaven el referèndum a l'empresa d'enquadernació Enquadernacions Rovira de Sabadell, situada al carrer Bernat Metge.

L'operació és continuació de la iniciada aquest cap de setmana, quan agents de la Guàrdia Civil van confiscar més de 1,3 milions de cartells, díptics i fullets de diversa grandària durant la inspecció d'una empresa de distribució de propaganda situada en una localitat de la província de Barcelona.

Es van localitzar uns 700.000 fullets informatius per al seu repartiment promovent el SI, altres 130.000 cartells de menor grandària també en suport del SI, uns 370.000 díptics amb el logotip de la Generalitat de Catalunya que es correspondrien amb la campanya institucional del referèndum il·legal, així com també – en el mateix local – altres 138.000 cartells amb el text: “Sí, per Fer-los fora” unit a les imatges del Cap de l'Estat, el President del Govern, l'ex-president Jordi Pujol i l'ex President de la Fundació Palau de la Música de Barcelona, Jordi Millet. Aquests últims cartells incorporen els logos propis i identificatius de la CUP.

Així, com ja ve succeint en actuacions anteriors, també en aquesta ocasió s'ha intervingut materials de la Generalitat promocionant el referèndum il·legal, al costat de l'efecte trucant directament al vot Sí.