Quantcast

Nicolás Maduro acusa Rajoy d'actuar com un "dictador" davant el referèndum de Catalunya

"Des de Veneçuela demanem respecte al poble de Catalunya (…) Qui actua com a dictador? Maduro que va permetre una consulta il·legal (plebiscit opositor), la va protegir i li va donar àmplies llibertats? O Mariano Rajoy que no vol que el poble de Catalunya digui la seva paraula? ". Amb aquest discurs, el president de Veneçuela ha tornat a carregar contra el president Rajoy, al programa "Tots Som Veneçuela", al qual treu el cap cada diumenge per parlar de tot el que li resulta d'interès.

Jo no em fico en els assumptes interns d'altres països, ni ho hem de fer President @NicolasMaduro , durant #TodosSomosVenezuela pic.twitter.com/HK3G4pL7nT

& mdash; teleSUR TV (@teleSURtv) 17 setembre 2017

en aquesta ocasió, i malgrat sostenir que "no es fica" en assumptes interns d'altres països, Maduro ha suggerit que el president del Govern d'Espanya actua com un "dictador" a l'impedir que la societat catalana es pronunciï en una consulta popular.

"Tremendo rotllo hi ha amb el tema de Catalunya i la repressió que ha ordenat contra el poble català el president Mariano Rajoy (…) No em vaig a ficar en aquests assumptes, però cal veure la doble moral ".

Maduro ha subratllat que no es fica en els assumptes interns d'altres països, però compara la seva gestió al capdavant del referèndum de l'oposició veneçolana, enfront de la prohibició de Rajoy al dels catalans.

"Des de Veneçuela demanem respecte per al poble de Catalunya per part de governs oligàrquics "Pdte. @NicolasMaduro #TodosSomosVenezuela pic.twitter.com/1Xs5PrUIyA

& mdash; teleSUR TV (@teleSURtv) 17 setembre 2017