Quantcast

Una cabra es cola per sorpresa a l'hospital La Fe de València

Els fets van tenir lloc aquest passat cap de setmana a l'hospital La Fe de València. Cap a les 10 del matí l'animal va causar un gran enrenou a colar-se al centre per una de les portes de vidre del pavelló on es troba el servei d'urgències.

Segons Las Provincias, l'animal es va acostar a la porta automàtica, que es va obrir al pas de la cabra, provocant un gran enrenou fins que els zeladors i vigilants de seguretat van aconseguir tancar-la en la cambra de bany de discapacitats.

Les imatges van ser gravades per personal sanitari, que es van prendre el moment amb humor: “Compte que et va a envestir!”, deia un sanitari.

Finalment un policia local es va armar de valor i va agafar en braços a la cabra. L'animal va ser ficat a una furgoneta amb rumb al centre municipal d'acollida d'avifauna urbana i animals exòtics al barri de les Moreres.