Quantcast

Les cinc destitucions més precoces de la Lliga Santander

Després de quatre jornades de Lliga Santander, ja hi ha un primer tècnic que no continuarà dirigint al seu equip. Es tracta de Luis Zubeldía, que fins ara s'havia fet càrrec de l'Alabès. La cúpula de l'equip Babazorro ha decidit prescindir dels serveis de l'argentí pels resultats que suma la plantilla.

En quatre jornades, l'Alabès no només ha perdut els quatre partits disputats davant el Leganés, rival directe pel descens, més Barcelona, ??Celta i Vila-real; sinó que no ha marcat ni un sol gol en el que va de campionat, i actualment ocupa el fanalet vermell de la taula. Què! Esports ha decidit fer una llista dels entrenadors que menys han durat en el càrrec.

Pako Ayestarán : L'extècnic del València, que va ocupar la banqueta valencianista durant el tram final de la temporada 2015/16, va ser destituït a l'inici de la passada campanya per sumar quatre derrotes consecutives. El seu acomiadament va arribar tan sols després de signar la seva renovació 118 dies abans.

Paco Herrera : L'actual tècnic de l'Sporting de Gijón va ser destituït com a entrenador de la UD Las Palmas a les vuit jornades de Lliga per mala ratxa de resultats. Quique Setién va ser el seu substitut en la 2015/16. A més, Herrera ja va ser destituït amb el Celta a Primera l'any en què els de Vigo tornaven a l'elit del futbol espanyol, tot i que es va produir a la recta final del campionat.

Paco Jémez < / strong>: l'ex del Rayo Vallecano i actual tècnic de Creu Blava de Mèxic, va ser acomiadat pel Granada a les cinc jornades de començar la Lliga per sumar només dos punts. El seu substitut va ser Lucas Alcaraz, encara que el seu fitxatge no va servir per mantenir el Granada a Primera.

Lucas Alcaraz : El granadí, actual seleccionador d'Algèria, va ser destituït amb el Llevant al sumar cinc derrotes en vuit partits. L'any passat, que va reemplaçar a Jémez al Granada, tampoc va acabar la temporada amb l'equip de la seva ciutat i va ser reemplaçat per Tony Adams.

Joaquín Caparrós : Tan sols quatre jornades va durar el d'Utrera al capdavant de l'Osasuna, després de reemplaçar a Enrique Martín, tècnic que va pujar al conjunt navarrès a Primera Divisió.