Quantcast

Els Pallars, 18 de setembre 2017: CABRERA I GUILLEM TRIOMFEN A LA RIALP MATXICOTS

Guillem Cabrera i Ruth Guillem s’alcen vencedors a la 8a edició del Trail de la Rialp Matxicots.

En aquesta última edició l’exigent Trail ha renovat el circuit fent-lo més alpí, amb 57 km i 4.800 metres de desnivell positiu.
Tot i les condicions meteorològiques desfavorables, el Trail s’ha celebrat, en els trams amb més altitud els corredors s’han topat amb el paisatge ple de neu i gebre. Els vencedors de la prova ha estat Guillem Cabrera i Ruth Guillem en categoria masculina i femenina, respectivament.

El corredor de Gironella ha coronat el pòdium amb un temps 8h 10′- Per la seva part, la barcelonina Ruth Guillem ha firmat la victòria amb 10h 48′.

En la Combinada, els vencedors han estat Àlex Colomina i Lola Brusau amb 10h 3′ i 14h 4′, respectivament, gràcies als descensos de Montsent de Pallars i Montorroio. Aquest Ultra Trail de 80 km i 6615 m de desnivell ha combinat senders d’alta muntanya, forts desnivells, cims, llacs i un recorregut majoritàriament per sobre dels 2000m.