Quantcast

La Cerdanya: El CG Puigcerdà comença la lliga amb mal peu

El CG Puigcerdà no ha pogut sumar els tres primers punts en el primer partit de lliga i ha tornat de Majadahonda amb una derrota de 4-2. A l'equip li va faltar intensitat i va pagar els errors que va cometre en un partit molt igualat però en el que el seu rival va saber aprofitar millor oportunitats. El primer període va ser el més igualat del partit (1-1). L'equip local es va avançar en el marcador i tres minuts després el llivienc Nacho Granell va empatar aprofitant una doble superioritat. El segon període va ser el determinant donat que els madrilenys van sumar dos gols més. Tot i els canvis de línies del Puigcerdà, a la tercera part no es va poder redreçar el marcador i el Majadahonda va anotar el quart i al darrer minut Granell sumava el segon gol.

Des de la junta directiva es mostren decebuts per la primera derrota però confien en les possibilitats de l'equip. L'equip ha fet autocrítica dels errors comesos i espera poder fer un bon paper aquest dissabte a casa davant del Jaca.

Parlen al vídeo: TOMÀS TORRENT, PRESIDENT CLUB GEL PUIGCERDÀ