Quantcast

Coneix el revolucionari tractament estètic que triomfa entre les famoses

Tenir un cos d'infart, d'un dia per l'altre, és possible i, gràcies a aquesta nova tècnica, no cal utilitzar bisturí per aconseguir-ho. Increïble.

Com si del Photoshop a la vida real es tractar-se, aquest nou procediment de remodelació corporal, modela el cos amb la tecnologia mèdica més puntera.

Digues adéu als 'mitxelins', a la cel·lulitis, a la flacciditat. Saluda la pell llisa, llisa, sense indici de greix.

Aquest procediment no necessita ingrés hospitalari, no deixa cicatrius, i és indolor. En una sola sessió moldearás teus glutis, cames, cintura o malucs sense necessitat de passar pel quiròfan.

El tractament es basa en una tècnica quirúrgica d'alta precisió que, en no fer incisions al cos, no necessita de punts de sutura, i per tant no deixa cicatrius.

s'aplica amb anestèsia local i cada tractament dura aproximadament una hora. En general, es pot fer vida normal al dia següent de la intervenció.

La nova cirurgia està bastant consolidada en molts països ia Espanya el realitza l'equip de la Unitat de Remodelació Corporal a l'Hospital Universitari Dexeus de Barcelona, ??tal com indiquen des de pàgines de La Vanguardia .

Abans d'iniciar el seu procés, el pacient s'ha de sotmetre a un diagnòstic per descartar qualsevol tipus de contradicció i prevenir molèsties i complicacions. Aquest dictamen té un cost d'uns 30 euros i la intervenció completa oscil·la entre els 2.000 i els 3.000 euros.

El procediment de remodelació corporal consta de tres fases: Localitzar, modelar i tibar i allisar.

Durant les primeres passes, mitjançant un escàner corporal, que permet visualitzar l'interior de les zones a tractar i conèixer el seu estat, es determina la quantitat de greix que es va a eliminar de cada zona del cos que es vol tractar.

Quan s'ha localitzat el greix, aquesta es crema mitjançant un micro canó làser. Aquest dispositiu emet un feix d'energia que travessa la pell sense danyar-la per arribar al teixit gras i desintegrar els excessos prèviament detectats. Al seu torn, aquesta tècnica indolora provoca una contracció de la pell que atenua la flacciditat. A continuació, s'introdueix a la zona tractada, mitjançant una incisió mil·limètrica que no requereix punts, un aparell d'última generació que extreu els dipòsits de greix dissolts per l'acció de l'energia.

Finalment, arriba el moment d'allisar, que consisteix en realitzar un massatge sobre les zones afectades.

Segons estudis publicats per diferents associacions professionals nord-americanes, més de 200.000 persones, majoritàriament dones, han recorregut a les noves tecnologies per a esculpir la seva figura. I de cap a lluir margalló a Instagram, i sense retoc, al natural.