Quantcast

Així és l'últim comunicat d'ETA on parla del seu futur

ETA ha tornat a utilitzar al diari basc Gara com a altaveu i en aquesta ocasió, assegura que la banda es troba analitzant en aquests moments què ha de fer «perquè el procés independentista popular que sigui iniciat, es desenvolupi en les condicions més adequades per facilitar l'acumulació de forces que aconsegueixi dur a terme el dret a decidir».

Segons la nota redactada íntegrament en basc i publicada a Gara, la banda assegura que «tota l'organització farà una lectura mirant cap enrere, analitzarà la seva història i el camí realitzat des del canvi d'estratègia fins ara». I així afegeix que mirarà «cap endavant, per prendre decisions sobre la funció i el cicle d'ETA».

Al mateix temps, els terroristes justifiquen que aquest procés de reflexió interna i debat que es anunciar abans del procés de desarmament s'ha retardat fins ara per «no entorpir altres debats que s'estaven realitzant en l'esquerra abertzale».