Quantcast

Maluma a Santiago de Compostel·la va oferir un GRAN Concert

La Gira de l'artista Colombià "Maluma" va arribar a Santiago de Compostel·la en la nit d'ahir i l'artista no va defraudar als seus seguidores (la gran majoria) i seguidors, aproximadament uns 10.000 van omplir el Multiusos de Sar.

L'espectacle amb audiovisuals, llum, so, ballarines, pirotècnia, flamarades, làser i un gran Maluma que va oferir el millor del seu repertori i les seguidores se sabien les lletres que no deixaven de cantar i ballar.

< p> Des que va saltar a l'escenari amb el seu tema "Esborro Casette" el públic no va parar de cridar i gaudir de la força que el colombià imprimia a l'escenari del pavelló multiusos, on la passarel·la central que l'acostava més a les seves seguidores, feia les delícies d'aquestes.

Maluma va gaudir a la tarda de Sant Jaume, tenint temps per provar el Pop i Vi Gallego, la qual cosa va testificar amb les seves fotos a Instagram.

el "Pretty Boy" va realitzar un concert que va desencadenar als seus "babys" i va cantar les seves tan esperades "Felicies l us 4 "i" 4 babys ".