Quantcast

Un jove es juga la vida per la seva tesi doctoral

Noxolo Ntuli, o na jove de Johannesburg, Sud-àfrica, es va jugar literalment la vida quan uns lladres van intentar robar-li la bossa.

No és que Ntuli portés molts diners, el que realment li importava era un disc dur que contenia un esborrany de la seva tesi doctoral.

Disposada a no perdre el dispositiu, la jove es va enfrontar a tres homes armats.

Irònicament Ntuli, de 26 anys i metge científica en el National Health Laboratory Services de Johannesburg, havia fet classes de defensa personal, des que una setmana abans va patir un intent de robatori en el mateix lloc.

Dilluns passat, la científica tornava del seu treball quan els lladres van assaltar i van tractar de portar-la seva bossa, que contenia les claus de casa, el carnet de conduir, una targeta de crèdit, una mica de diners i el valuós disc dur.

Ntuli es va mantenir ferm i els pispes, finalment, es van allunyar amb un pobre botí a les seves mans: la bossa de l'esmorzar.

El succés va ser registrat per les càmeres de seguretat instal·lades en una de les cases o de l'avinguda Goring i gràcies a elles els tres homes van ser arrestats després de l'incident.

Molts han elogiat Ntuli per la seva valentia però, al seu torn, la seva actitud ha generat certa polèmica ja que molts altres la s'encuantran excessiva i sense sentit.