Quantcast

Detroit, estrena més destacat del cap de setmana

Detroit

La nord-americana Bigelow, responsable d'altres èxits com Li deien Bodhi (1990), En terra hostil (2008) o La nit més fosca ( 2012), realitza aquest drama racial amb tints de thriller sobre els disturbis reals esdevinguts a la ciutat de Detroit, Michigan (Estats Units), durant l'estiu de 1967.

Una simple batuda policial desencadena una sèrie de fets terribles que, al seu torn, desemboquen en una de les majors revoltes populars esdevingudes en territori 'yanky'.

la cinta, d'extrema tensió, ha rebut les felicitacions de la crítica. que destaca de sobremanera el muntatge, recurs que durant l'últim segle té més protagonisme, si m'apuren, que els actors.

Jacques

< p> Biopic francès sobre la figura d'explorador marí Jacques Cousteau.

Jérôme Salle, director de l'estupenda Zulu (2013), ha assumit la responsabilitat de portar a la gran pantalla la controvertida vida del biòleg francès Jacques Cousteau .

El llegendari explorador Jacques Cousteau (Lambert Wilson) i el seu fill Philippe, que mantenen una relació distant, s'embarquen en la seva major aventura.

A bord del Calypso, es retrobaran l'un a l'altre, abans que la tragèdia els copegi.

La cinta ha rebut tèbies crítiques

Ali & Nino

la nostra compatriota, una estupenda María Valverde, interpreta el paper protagonista en aquest drama que aprofundeix en les nostres més profundes creences.

Ali, un jove aristòcrata musulmà, s'enamora de la bella Nino, una jove princesa cristiana.

Per a estar junts han de vèncer prejudicis i enemistats ancestrals i desafiar els costums del seu país.

Quan finalment ho aconsegueixen, la guerra amenaça d'emportar-se la societat en la que havien viscut fins llavors.

Spark, una aventura espacial

< p> una estrena per gaudir en família.

Spark i els seus amics, Chunk i Vix, s'assabenten que Zhong planeja conquerir l'univers.

Si Zhong aconseguís fer servir el poder d'una antiga bèstia coneguda com "el Kraken", tindrà a les seves mans l'arma més mortífera de la història, i només dependrà de Spark i els seus amics aturar-lo.

Una odissea de l'espai plena d'acció, humor i emoció, SPARK és la història d'un nen que s'embarca en una gran aventura que li permetrà descobrir el seu lloc en l'univers.