Quantcast

MYHYV: Les germanes deixen a Iván compost i assegut de nou en el tron

Ivan tenia una setmana per triar entre Maria i Cristina, les dues germanes que lluitaven pel seu amor, però una nova visita del tronista a casa de les germanes ha estat suficient perquè aquest triangle amorós saltés pels aires. Cristina ha decidit oblidar a Iván i intentar-ho amb Joni i Maria s'ha cansat de patir. Les germanes han deixat al tronista amb el cor trencat i Emma García ha decidit donar-li una nova oportunitat d'enamorar, Iván torna a ser tronista, segons informa Telecinco al seu web.

el tronista va tornar a Guadalajara per tenir una cita a tres amb les germanes i la cita va començar d'allò més bé. Maria i Cristina estaven encantades d'estar amb ell, van parlar, van preparar el menjar, Cristina se'n va anar a comprar el pa perquè Iván es quedés a sopar amb elles i en aquest moment Iván es va besar amb Maria a la cuina. < / p>