Quantcast

Els motius pels quals Carlos Sainz canvia d'aires

Carlos Sainz deixarà de ser pilot de Toro Rosso en finalitzar el Gran Premi de Singapur. Així ho indiquen els rumors que circulen pel pàdoc, que assenyalen que el madrileny serà cedit a Renault per un o dos anys previs a la seva salt a Red Bull, substituint a Jolyon Palmer, mentre que Pierre Gasly ocuparà la vacant que deixa a Toro Rosso .

Si tot transcorre segons el previst, es realitzaran aquests dos moviments com a conseqüència de la ruptura entre Toro Rosso i Renault, ja que els de Faenza portaran unitats de potència Honda. Entre d'altres, aquests són els motius que condueixen a Sainz a provar una nova aventura a Fórmula 1:

Estancament a Toro Rosso : Veient la precocitat pel que fa a la durada dels pilots a Toro Rosso, un quart any al filial de Red Bull seria (gairebé) mortal per a Carlos, que podria veure en aquest cas estancada la seva projecció i el seu futur en la competició. Un cotxe amb més prestacions garantiria en aquest cas veure les seves qualitats al volant.

Renault, projecte guanyador a mig i llarg termini : L'escuderia del rombe està en plena reestructuració i vol tornar al camí del triomf com ja ho va fer amb Fernando Alonso el 2005 i 2006. emular a qui és el seu ídol a l'escuderia en la qual va triomfar i es va ficar de ple en els llibres d'història de la competició és tot un repte per a Sainz , que pot demostrar la seva vàlua en un cotxe que pot ser revelació més aviat que mai.

Futur salt a Red Bull: La clau de tota aquesta operació és donar el salt a Red Bull en un futur no molt llunyà. La cúpula de l'escuderia de les begudes energètiques (Marko i Horner) consideren a Carles com un pilot de futur i com un futur aspirant al títol mundial en uns anys. Quant un dels seus dos pilots, bé Max Verstappen o bé Daniel Ricciardo fitxin per Ferrari o Mercedes, Sainz serà pilot titular de Red Bull, sempre que rendeixi a un nivell excel·lent com ho està fent ara.