Quantcast

Explosió a Londres: la policia l'investiga com atemptat terrorista

La policia de Londres ha confirmat que investiguen l'explosió d'aquest matí a l'estació de metro de Parsons Greens, com un acte terrorista, en què s'ha detonat una bomba casolana.

La zona està acordonada mentre continua el treball dels artificiers i s egons el diari "Metro" els agents haurien desactivat un segon artefacte i altres mitjans locals asseguren que es busca a un home armat amb un ganivet.

The Met s Counter Terrorism Command are Com investigar after the incident at #ParsonsGreen tube station is declared a terrorist incident

& mdash; Metropolitan Police (@metpoliceuk) 15 setembre 2017

També el servei d'ambulàncies ha confirmat l'enviament de les seves unitats a la zona, i entre ells, un equip de resposta davant de substàncies perilloses.

Els serveis d'emergència britànics desplaçat a la zona han hagut d'atendre prop d'una vintena de persones que han resultat ferides amb cremades a la cara. Cal recordar que l'explosió es produïa a les 08:21 del matí a la línia verda del suburbà, i davant la por, es produïa una estampida entre el passatge.

Work colleague was on district line train at Parsons Green when bag exploded #london pic.twitter.com/1yXOsFVAJ1
Andy Webb (@andyjohnw) 15 setembre 2017

Pel costat institucional, la premier, Theresa May, ha asegundo que els seus pensaments estan amb les persones ferides a l'estació de Pasons Grren. Aquesta tarda, per cert, va presidir aquesta tarda el comitè d'emergència "Cobra", que ha convocat per analitzar tot el que ha passat. Per la seva banda, el secretari d'Exteriors, i exalcalde de Londres, Boris Johnson, ha llançat una crida a la calma i ha demanat a la població que segueixi amb la seva vida "normal".

Thoughts are with our exceptional public services and any victims #London #ParsonsGreen https://t.co/KD8QxCnklB
Adam Allnutt (@AdamAllnutt) 15 setembre 2017 < / p>

els responsables del suburbà han tallat el servei de metro entre Earls Court i Wimbledon, i han advertit als passatgers que s'està desviant el trànsit.