Quantcast

Alt Urgell: La Seu compensarà la pujada de l'IBI rústic

L'ajuntament de la Seu d'Urgell compensarà la pujada de la base cadastral de l'IBI rústic per tal que els propietaris no hagin de pagar més. Ho farà tot reduint el tipus que aplica l'ajuntament, per tal d'aconseguir que la quota final no es vegi afectada. Tot plegat s'ha acordat després que el grup de Compromís per la Seu hagi presentat una moció en aquest sentit en el ple d'aquesta setmana. Tot i això, la moció s'ha transaccionat abans de ser aprovada.

Un fet que des del principal grup de l'oposició han lamentat.

Ara, es presentarà un informe tècnic de l'ajuntament per tal de concretar l'apliació que es farà un cop acabi la revisió cadastral que s'està fent en aquests moments.

Parlen al vídeo: JESÚS FIERRO, TINENT D'ALCALDE DE LA SEU D'URGELL – ÒSCAR ORDEIG, PORTAVEU COMPROMÍS PER LA SEU