Quantcast

Arrenca la venda de viatges de l'Imserso per a la temporada 2017-18

D'aquesta 15 i fins el 22 de setembre de 2017 s'ha comercialitzaran les destinacions de la Costa Peninsular (Andalusia, Regió de Múrcia, Comunitat Valenciana i Catalunya), Turisme d'Interior (circuits culturals, turisme de natura, capitals de província, Ceuta i Melilla) i Costa Insular (Illes Balears i Canàries) contemplats en el Programa de Turisme Imserso per a la temporada 2017-2018.

Aquest any les places són similars a les de l'any passat (1,35 milions) i els primers viatges començaran a partir de la primera quinzena d'octubre. Les persones acreditades en primera fase per a aquestes modalitats de viatges rebran notificació en la qual se'ls assignarà la data per reservar i adquirir bitllets, bé en les agències de viatge autoritzades per aquestes zones o bé a través del web de < a href = "http://www.mundosenior.es/portal/page/portal/MundoSenior/Homes/Home_2b" class = "nueva_ventana"> Mundosenior , per a les destinacions de la Costa Peninsular i Turisme d'Interior, o el web de Mundiplan , per les destinacions a la Costa Insular.

El calendari té per finalitat ordenar la comercialització de manera esglaonada però, en cap cas, afecta la distribució de places ja que aquestes ja s'han distribuït prèviament per cada província en funció de la població major de 65 anys. Per tant, les opcions de viatges dels usuaris del Programa no es veuen afectades per aquest calendari de comercialització