Quantcast

Intenten apunyalar un militar al centre de París

Un home ha estat detingut aquest matí, al centre de París, després d'haver intentat apunyalar un militar de l'operació Sentinella, segons ha informat BFM.

Els fets van passar al voltant de les 6: 30 hores d'aquest divendres quan el detingut es va acostar per l'espalada a un militar a l'estació de metro de Chatelet. L'agressor, que brandava un ganivet a la mà, va amenaçar al soldat mentre nomenava al grup terrorista Daesh ja Al·là.

Segons esta les mateixes fonts, el militar va actuar amb rapidesa i va aconseguir dominar el suposat terrorista, que posteriorment va ser detingut i es desconeix la identitat.

Florence Parly, ministra de Defensa, en declaracions a la cadena de ràdio Europe 1, ha destacat la professionalitat dels militars gals i la importància de l'operació Sentinella.

" No sabem més sobre les intencions de l'agressor que va ser arrestat, però aquest nou atac legitima completament el que volem fer, és a dir, fer que el dispositiu sigui encara més impredictible, encara més indetectable per als possibles agressors ", ha explicat Parly.

Afortunadament, com informen des de ABC , el incideix nt es va saldar sense ferits.