Quantcast

Policia i Fiscalia prenen noves iniciatives en contra del referèndum il·legal

La Fiscalia Superior de Catalunya ha presentat una querella contra els líders dels alcaldes independentistes, és a dir, Neus Lloveras, presidenta de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), i Miquel Buch, president de l'Associació Catalana de Municipis (ACM).

La fiscalia de Barcelona es querellarà contra els cinc membres de la sindicatura electoral de Catalunya per realitzar actes que afavoreixen la celebració de la consulta, declarada ja fora de la llei pel Tribunal Constitucional (TC), segons el País.

Mentrestant, la Direcció General de la Policia està demanant agents voluntaris entre les diferents Brigades per desplaçar-se a Catalunya en els dies previs a l'1 d'octubre amb l'objectiu de reforçar la seguretat.