Quantcast

Sofia denuncia públicament les infidelitats d'Hugo. "Tinc una cornamenta que no entro per la porta"

Sofia ha comptat, amb tot luxe de detalls, les causes per les quals va trencar amb la seva parella, Hugo.

" Tinc una cornamenta que no entro per la porta < / i> ", va assegurar la extronista només entrar al plató del programa.

a més, Sofia ha volgut avisar Clàudia que no confiï en Hugo, al que la jove, vist el vist, ha fet oïdes sordes.

" Hugo és infidel per naturalesa i no canviarà ", li va assegurar la extronista, que va continuar prevenint davant l'atenta mirada d'Hugo.

" Vinc a dir-te que no et fiïs d'ell perquè és infidel per naturalesa i ho va a fer sempre. Necessita estar amb una noia per sentir-se bé. a mi em van avisar de com era, però jo no vaig fer cas. Hugo no mereix la pena, t'ho dic de cor. intentaré aconsellar-te, perquè el conec i es quan et menteix i quan no ", va continuar.

Hugo no es va quedar callat i va contestar:" < i> Tinc humilitat, una cosa que tu no tens per culpa de la teva mare ".

per la seva banda, Hugo va reconèixer que li havia estat infidel en diverses ocasions i que Sofia es va assabentar del que passava perquè "la noia es va posar en contacte amb ella ", com asseguren des Telecinco .

Però el pretendent de Claudia ha d ectit clar que ja no sent res per ella i que mai tornaria a ser-li infidel a una persona de la qual està enamorat.

" Vaig cometre un error, però ara no tornaria amb tu " va acabar disculpant el tronista.

Claudia va agrair els consells de l'ex de Hugo.

" He vist coses en les que crec que tens raó. A mi també m'han estat infidel i t'entenc, però m'agrada. Aniré amb compte perquè es que a les persones els costa canviar < /i>".

Fue llavors quan Hugo es va ensorrar i va començar a plorar com un nadó:

" Sóc aquí perquè vull conèixer-te i refer la meva vida, però crec que ella és aquí per impedir-m'ho. em mereixo una oportunitat i que siguis tu la que em coneguis sense escoltar ningú ".

Claudia no va poder resistir-se a les paraules del seu nou pretendent i li ha va fer un petó a la boca que confirmava la seva decisió: Hugo segueix en el tron.