Quantcast

Paco Marhuenda, acomiadat fulminantment com a col·laborador de 13 TV

Era un dels col·laboradors més famosos i polèmics dels programes de debat de 13TV, fins ara. Paco Marhuenda, director del diari La Razón ha estat acomiadat fulminantment de la cadena de la Conferència Episcopal.

Es desconeixen els motius d'aquesta decisió que no ha agradat gens a Marhuenda. Fonalmentalment, tal com ha assegurat, per les formes en què s'ha comunicat la decisió.

El periodista ha publicat un missatge a Twitter on es pot llegir: "La decisió de tirar-me de 13 TV l'han pres Barriocanal i Gil Tamayo. No s'han molestat a cridar-me". Es refereix al president de COPE i al secretari general de la Conferència Episcopal.

la decisió de tirar-me de 13 TV l'han pres Barriocanal i Gil Tamayo. No s'han molestat a cridar-me @eslamananadeFJL

& mdash; Francisco Marhuenda (@pacomarhuenda) 14 setembre 2017

Minuts després el director de la Raó publicava un altre missatge en el qual assegurava que "Gil Tamayo m'ha cridat i m'assegura que no sabia res i que no l'hi havien dit ".

# Despido13TV Gil Tamayo m'ha cridat i m'assegura que no sabia res i que no s'ho havien dit

& mdash; Francisco Marhuenda (@pacomarhuenda) 14 setembre 2017

al programa 'És el matí de Federico', de esRadio < / i>, ha assegurat:

"és molt divertit, m'han fet fora sense dir-m'ho. el més sorprenent és que dissabte, la nostra companya Maria Claver em diu: Escolta, que sàpigues que ja no estàs en 13tv, que m'he assabentat. Com? Si no m'han dit res ".

Sens dubte els espectadors de 13TV, una cadena que defensa una posició molt propera a la del diari la Razón, s'estranyaran l'absència del polèmic col·laborador.