Quantcast

Un professor salva una alumna suïcida just abans de saltar al buit

Des de la Xina ens arriba aquest tràgic succés que, afortunadament, va tenir un final feliç. Un professor d'una escola a la ciutat xinesa de Duyun va salvar al seu Aluna d'una mort segura.

La menor, diagnosticada amb una depressió, es va enfilar a la vora d'un terrat amb la intenció de saltar al buit. 17 pisos la separaven del sòl. Els allà presents van intentar convèncer-la que no saltés, però la jove semblava ignorar les seves peticions.

El professor, tal com informen els nostres companys de Russia Today, amb l'excusa d'entregar-li una ampolla de aigua, es va acostar a la seva alumna per darrere i, en un àgil moviment, va aconseguir agafar-de la camisa per posar-la fora de perill de nou sobre la teulada de l'edifici.