Quantcast

Alt Urgell: Els alcaldes alturgellencs garanteixen l'1-O

Els alcaldes de l'Alt Urgell mantenen el compromís perquè l'1 d'octubre es pugui votar el referèndum d'autodetermianció a la comarca. Dels 19 municipis, 15 han expressat explícitament que estaran al costat del referèndum i que permetran votar. Els que no ho han dit, però, es dona per fet que també ho permetran, ja que a la comarca tots els consistoris estan en mas del PDeCAT o d'Esquerra. On en tots els comicis hi ha més meses electorals és a la capital, i l'ajuntament de la Seu treballa perquè l'1 d'octubre tothom pugui votar on ho fa habitualment.

A banda, després de reunir-se aquest dijous al migdia, els alcaldes de la comarca han donat a conèixer que tots 19 baixaran a la concentració de batlles prevista aquest dissabte a la plaça de Sant Jaume de Barcelona.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D'URGELL