Quantcast

Alt Urgell: Comença la campanya de captació de voluntaris

La Seu d'Urgell ja ha posat en marxa la campanya de captació de voluntaris de cara als Special Olympics que organitzarà l'any que ve la ciutat, conjuntament amb Andorra la Vella. Tot plegat s'ha donat a conèixer aquest dijous en una roda de premsa que s'ha fet de forma simultània a totes dues ciutats, i que ha començat amb una salutació de les autoritats a través de videoconferència. La iniciativa s'ha posat en marxa ara perquè aquest mateix mes d'octube hi haurà un petit tast previ, anomenat Territori Special, on ja caldrà la impliació d'almenys un centenar de voluntaris. Pel que fa a la celebració dels jocs del 2018, mentrestant, la xifra requerida són uns 400 voluntaris, una xifra que des de l'ajuntament es veu assumible, tenint en compte els antecedents de la ciutat.

Una peça clau en la captació de voluntariat és el centre Taller Claror de la Seu d'Urgell, ja que en serà el dipositari legal de les dades dels voluntaris.

Les inscrpicions es podran fer a partir d'aquest divendres, a través del web de l'ajuntament, laseu.cat, i per incentivar la participació es repartiran uns fulletons informatius. Cal recordar que en el cas del Territori Special del 21 i 22 d'octubre la Seu acollirà les proves de bàdminton, ciclisme i petanca.

Parlen al vídeo: ANNA VIVES, TINENT ALCALDE ATENCIÓ A LES PERSONES – MARIA CARMEN SEBASTIÀ, DIRECTORA TALLER CLAROR