Quantcast

L'Alta Ribagorça, 14 de setembre 2017: AVANCEN ELS PREPARATIUS DE LES JORNADES GASTRONÒMIQUES

Per donar més ressò de les 23es Jornades Gastronòmiques del Bolet de l’Alta Ribagorça, s’ha creat un vídeo promocional que els diferents restaurants i administració s’han penjat a les xarxes socials.

Des de fa unes setmanes s’estan ultimant els detalls que donaran forma a aquesta nova edició de les jornades. Enguany, es comptarà amb la participació de dotze restaurants, un més que en l’edició passada.

Durant tots els caps de setmana del mes d’octubre els diferents restaurants oferiran menús creatius amb l’element comú del bolet.

A diferència d’altres anys, la inauguració que donarà el tret de sortida a aquesta nova edició es realitzarà en un dels restaurants participants en les jornades, el Restaurant Prades, que comptarà amb un tast de vins guiat per un sommelier professional.