Quantcast

Un regidor de la Llacuna publica missatges masclistes al xat del PSOE

"Jo a follar / jejejejeje / amb empleades que poso jo i endollo a l'ajuntament / i després a fer campanya per frikis". Amb aquests 4 missatges, Zebenzuí González, regidor de la Llacuna, desfermava la polèmica. L'enviament es va produir a principis d'agost, però no ha estat fins ara quan els seus companys de partit a l'illa de Tenerife han demanat la seva dimissió.

Segons ha publicat Canàries Ara , pel que fa el responsable de Sanitat, Mercats i Cementiris es va adonar que havia enviat aquests missatges masclistes al grup de WhatsApp del PSOE, va demanar perdó. No obstant això, i malgrat les disculpes, el grup que incloïa a militants del partit, va ser tancat per la direcció del grup després de conèixer-se els fets.

Cadena de missatges de Zebenzuí González al grup de WhatsApp del PSOE de la Llacuna https://t.co/xE5HnHaEUe pic.twitter.com/s2V1rxbzxm

& mdash; Jot Down Magazine (@JotDownSpain) 14 setembre 2017

Després del tancament del grup i les disculpes, ara, dirigents i càrrecs públics del partit a Tenerife han demanat la dimissió de Zebeznzuí que, de moment, no ha esmentat que vagi a abandonar el seu lloc en el grup de govern o renunciar a la seva acta de regidor.