Quantcast

L'entrenador del Barça Lassa assegura que hi ha pocs llocs amb les condicions que ofereix Encamp

La secció de bàsquet del Futbol Club Barcelona, el Barça Lassa, ha arribat aquest dimarts a Encamp per preparar la nova temporada. L’equip estarà a la parròquia encampadana fins el proper divendres 15 de setembre, quan baixaran fins a Balaguer per disputar un partit amistós contra l’equip argentí del San Lorenzo de Almagro. L’entrenador del Barça, Sito Alonso, ha explicat que seran uns dies amb molta càrrega de treball i que alhora serviran per fer cohesió de grup.

Alonso ha assegurat que trobar un entorn favorable per realitzar la pretemporada “no és fàcil”, però que Encamp reuneix tots els requisits. A més, ha destacat que, en una situació “especial” com en la que es troba l’equip, amb molts jugadors recuperant-se i altres que arriben de l’Eurobasket, no tan sols és important el bon estat de la pista, sinó comptar amb unes bones instal·lacions hoteleres, piscina, sala de recuperació i gimnàs. Alonso recalca que Encamp els hi ofereix tots els elements i amb “molt bona qualitat”.

A més, el tècnic blaugrana ha elogiat el parquet de la pista que enguany s’ha canviat i que ha assolit un nivell “molt alt”. Per últim, l’entrenador ha afegit que, a part d’haver llocs amb aquestes condicions, també acompanyen la climatologia i l’entorn del país. Pel que fa al Morabanc Andorra, Alonso creu que és un equip que ja està consolidat a la categoria i que enguany ha fet un gran esforç per renovar la plantilla amb jugadors de qualitat, amb experiència i capacitat d’anotació.

La cònsol menor, Esther París, ha assegurat que des del comú estan “agraïts i orgullosos” per la confiança que el Futbol Club Barcelona mostra en organitzar les pretemporades de diferents seccions a la parròquia. París ha afegit que aquesta col·laboració permet a Encamp consolidar-se en el turisme esportiu, àmbit en el qual indica que estan realitzant esforços, com per exemple amb la organització del campionat europeu de l’Spartan Race que se celebra aquest cap de setmana.